Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: De Oscars, Anthem review en Trials Rising

25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is helaas weer voorbij, maar niet getreurd, want we staan weer te trappelen om je een nieuwe week vol nieuwe content te geven! Ik hoop dat je er klaar voor zit, want JJ neemt de week direct met je door!

De Oscars

Afgelopen nacht waren natuurlijk de Oscars, iets waar ook wij bij Gamekings simpelweg niet omheen kunnen en willen! Jelle en JJ nemen plaats om de grote winnaars in de filmwereld met je door te nemen. Wat vinden ze van de grote overwinning van Bohemian Rhapsody? Een film waar Jelle en Koos eerder zeer kritisch over waren? Green Book heeft de Oscar gewonnen voor beste film, hebben ze em gezien en vinden ze het een terechte winnaar? De tragikomedie over een zwarte pianist genaamd Don Shirley ( Mahershala Ali) die met zijn witte lijfwacht ( Viggo Mortensen) in de jaren zestig door het rasistische zuiden van de VS reist, won in totaal drie beeldjes! Je ziet het allemaal in het Item over de Oscars!

Oscar

Bohemian Rhapsody ging er vandoor met veel prijzen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De review van Anthem

Anthem is een game die voor veel discussie en ophef zorgt. In onze Review-in-Progress kon je al eerder horen dat er nog heel erg veel werk aan de winkel is voor Bioware. Hoe kijken we een week later tegen de game aan? Heeft de Day-One patch enig herstelwerk kunnen doen? En wacht de game nog een toekomst met potentie?

Trials Rising

26 februari komt Trials Rising uit, we gaan hem spelen en brengen ons keiharde oordeel uit. Het is alweer de achtste game uit de trials-serie. De game heeft voor het eerst in de serie een lokale co-op-modus, bij deze modus kunnen twee spelers samen op een tandem rijden. JJ en Daan springen samen op de tandem op weg naar hun review van de game van Ubisoft deze week.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch