Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: De beste wensen voor 2019 en Gamekings in het komend jaar

02/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuw jaar. 2018, het jaar van het Hert is passé. Het glorieuze 2019 is aangebroken. JJ, oude workaholic als hij is, kan niet wachten om samen met de redactie nieuwe content te gaan maken. Ideeën en plannen zijn er genoeg. Met veel plezier hebben we de tientallen comments onder de Eindejaarsinterviews gelezen en ze gaven zoals elk jaar weer een hoop spirit. Duidelijk is dat de community de lijn en de content van het afgelopen jaar goed pruimt. Premium groeit als kool en zorgt er voor dat we steeds vaker unieke en eigenzinnige content kunnen maken. En als er één voornemen is voor 2019 dan is het wel dat we op die lijn willen doorgaan. Maar dan nog vetter.

We beginnen het nieuwe jaar goed

Het is natuurlijk een beetje een raar begin van de week, zo op een woensdag. Maar zo is de kalender van dit jaar nu eenmaal in elkaar gezet. Op de afgelopen maandag was iedereen thuis aan het oliebollen bakken en vuurpijlen hamsteren en op dinsdag lag men in coma. Daarom een fris begin van het nieuwe jaar op de woensdag. Met zoals altijd de aankondiging van de items die je deze week op de site kunt verwachten.

Wat is er allemaal te zien?

De eerste week van januari start altijd wat traag. Niemand die dan zijn game gaat releasen. Logisch, al het geld is verdwenen naar champagne en siervuurwerk. Maar we hebben er toch nog twee uit weten te peuren. Te weten de review van Destiny 2: Black Armory en Borderlands VR. Daarnaast bekijken we de belachelijke 15 februari waarop maar liefst vijf games op uit zullen komen. Plus een week later nog twee. What the F. We kijken ook vooruit naar de komst op 29 januari van Kingdom Hearts 3. Een game die je óf niet snapt óf er juist zwaar fan van bent. Waarom is dat? Natuurlijk zijn er ook de vaste rubrieken zoals Filmkings en !@$%^. Alles bij elkaar dus een rustig maar prima begin van wat ongetwijfeld weer een vet jaar op Gamekings.tv gaat worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch