Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: De Asia Roadtrip

22/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week! Op de redactie maken we ons langzaam aan op voor de Asia Roadtrip. Boris, Daan, Jelle en Koos pakken deze week immers hun biezen en vetrekken naar Azië. Taiwan zal de eerste stop zijn in de Gamekings Asia Roadtrip. Dat de heren er zin in hebben, is een understatement. Om hun verwachtingen en excitement kracht bij te zetten, staat deze week voor een groot deel in het teken van het vooruitblikken op de Asia Roadtrip. Sommige leden van de Gamekings Asia-crew zijn nog nooit buiten Europa geweest. Het belooft voor hun dan ook een hele beproeving te worden. Benieuwd naar wat je deze week verder allemaal te wachten staat? Check nu, Deze Week bij Gamekings: De Asia Roadtrip!

Gamekings maken zich op voor De Asia Roadtrip

Naast het op hypen van de Asia Roadtrip, gaan we nog meer doen deze week. Zo komt er een item online waarin JJ terugblikt op het afgelopen Gamekings-jaar in cijfers. Als hoofdredacteur heeft hij een bovengemiddelde interesse in de Google Analytics-data van Gamekings. Voor de camera gaat hij bekijken welke items het afgelopen jaar goed én slecht hebben gedaan. Hiernaast staat er weer eens een relatief grote review op het programma. Kevin heeft de afgelopen tijd Monster Hunter Worlds uitgebreid onder de loep genomen en bespreekt deze week zijn bevindingen. Ook hebben we een tof interview op het programma staan. Richting het weekend zullen jullie verder de eerste items vanuit Azië kunnen verwachtingen. Ook gaan we op locatie volle bak streamen op Twitch!

Kijken jullie ook zo uit naar De Asia Roadtrip van Gamekings? Laar je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: De Asia Roadtrip!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch