Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Days Gone, Mortal Kombat en outsourcing

23/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe week. En met Days Gone!  En we zijn wel een beetje verdrietig, dit omdat de trip voorbij is. Wat verschrikkelijk jammer… Maar niet getreurd we knallen gewoon door in een week vol met, jawel, reviews! De games komen eraan!

Days Gone & Mortal Kombat

We hebben onder andere Days Gone en Mortal Kombat voor je, en daar krijg je reviews en discussies van. Wat lekker! Days Gone heeft enorm veel promotie gekregen en PlayStation wil wel heel graag dat de game goed verkoopt. Gaat deze game een knaller worden? Of is het niet meer dan een goedkoop open wereld aftreksel van The Last of Us? We sprongen op de motor en reden weg van de gigantische hordes zombies, wolven,beren en mensen die ons allemaal dood willen maken. Hebben we het overleefd? En hoe tof is deze game? Je ziet het allemaal in de review! Daarnaast is er dus ook de review van de nieuwste Mortal Kombat en zijn wij benieuwd of deze game weer voor een K.O gaat. Je ziet het, deze week.

Outsourcing interview

Ook hebben we een enorm interessant interview voor je over outsourcing. Hoe is het om als kleinere studio aan games te werken voor een grotere studio? Is het niet frustrerend om niet aan je eigen game te kunnen werken? En hoe ga je elke dag gemotiveerd naar je werk als het enige wat je doet games overzetten is naar een andere console of platform? Abstraction Games is te gast bij ons in de studio om hierover te vertellen en zij hebben er zo hun eigen visie over. Een heerlijk interessant en diepgaand premium interview als je het ons vraagt. Abstraction Games werkte onder andere mee aan Verdun, Ark Survival Evolved en Angry Birds. Niet de minste namen toch?

Drop je vragen en comments hieronder! En laten we er weer een knaller van een week van maken samen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch