Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Borderlands 3, PES 2020 en Disney+

16/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa! Een regenachtig begin van een nieuwe week. Dit mag echter de pret niet drukken. JJ zit ten slotte droog op de redactie. En dat allemaal om jullie op de hoogte te brengen van het programma van deze week. En dit programma zit weer volgeladen met games. Zo gaan onder meer Borderlands 3, PES 2020 en de Call of Duty Modern Warfare Beta onder de loep genomen worden. Ook komt er een item over de gratis periode van Disney+. Genoeg werk aan de winkel dus!

Borderlands 3, Borderlands 3 en nog eens Borderlands 3

Vorige week stond Gears 5 vol in de schijnwerpers. De komkommertijd is sowieso wel voorbij. Dit is aan het aantal games wel te merken. Qua grote releases was Gears 5 de game die het bal opende. Deze week is Borderlands 3 de grootste release van de week die langskomt. Borderlands 3 is sinds vrijdag speelbaar en veel mensen hebben de game dan ook al gespeeld en gereviewd. Zo ook Jelle en Daan. Zij wonnen de stream-battle, waardoor deze week de reviewen aan hun zal zijn. In twee items natuurlijk.

Kan PES eindelijk mee met FIFA?

Of Koos en JJ, na een weekend de game gespeeld te hebben, dit al kunnen zeggen valt te bezien. Elk jaar wordt er wel weer aan FIFA getwijfeld en elke jaar weer geven mensen PES 2020 een kans. Maar elk jaar is het toch weer FIFA dat ondanks alle loot boxes en andere betaalsystemen gewoon fantastisch blijft verkopen. JJ en Koos reviewen in ieder geval deze week de game. En misschien wel antwoord op deze vraag.

Maar dat was het nog niet…

Duh. Onder meer Disney+ en de Call of Duty Modern Warfare Beta worden besproken. Ook zal er gediscussieerd gaan worden over de nieuwe difficulty mode: very very easy. De mode zal in Death Stranding speelbaar zijn. Speciaal gemaakt voor de noobs en de filmliefhebbers. Is het een toevoeging of een extra last voor de developers? Daarnaast is er natuurlijk weer een Docukings, Filmkings en Peepshow. En als klap op de vuurpijl ook nog wat nieuw over Firstlook!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch