Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Blair Witch, Man of Medan en nog meer horror

02/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horror, horror en nog eens horror! Voor de mensen die hiervan houden, deze week is voor jou. JJ neemt met jullie door wat je de komende week kan verwachten, en het wordt behoorlijk eng. Zo komen er onder meer reviews van Blair Witch en Man of Medan, terwijl er ook Let’s Plays van deze games opgenomen worden. Doe het licht maar uit en geniet komende week van een heleboel horror!

Blair Witch climax van horror-week

Tijd voor horror dus. Vanaf donderdag staat alles in het teken van dingen die met horror te maken hebben. Vooral richting het weekend neemt het horror-gehalte behoorlijk toe. Blair Witch, Black Out Club en Man of Medan worden gereviewd, met daarnaast ook nog eens Let’s Plays van die games. Ook komen er een paar films langs die passen bij het thema. Onder meer It 2 wordt gereviewd en er komt een item over de beste horror-games aller tijden. Ook wordt er besproken wat een horrorfilm nou zo goed maakt. Laat je nagels dus maar groeien, want die ga je nodig hebben.

Borderlands stream

Jawel. Naast alle horror komt de release van Borderlands 3 ook steeds dichterbij. Zoals beloofd komen er ter voorbereiding op de game van 2K drie Borderlands streams. De eerste vindt woensdag plaats rond de klok van 16:00. Jelle en Daan zullen je voor even uit de horror-flow halen. En er staat ook nog eens wat op het spel. Wat dat precies is, zie je in het item!

Astral Chain

Natuurlijk is er ook gewoon content zoals jullie dat gewend zijn. Astral Chain zal gereviewd worden, net zoals de film Once Upon a Time in Hollywood. Ook vertellen JJ en Skate je of Catherine: Full Body de moeite waard is. Verder komen natuurlijk de standaard items (!@#$%, Brievenmaandag, EvdWL) langs en behandelen we de nieuwe footage van Cyberpunk 2077!

Wat was het vetste item van vorige week? Naar welk item van deze horror-week kijken jullie het meest uit? Zijn jullie aanwezig tijdens de Borderlands stream? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch