Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Avengers Endgame, E3 en VR Labo

29/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zit ie hoor, onze JJ. Plantje erbij, het is helemaal maandag. En wat heeft hij lang alleen moeten zitten! Of nouja, alleen, hij werd vergezeld door allemaal vet leuke stagiaires natuurlijk. Maar aankomende week wordt hij weer verblijd met de komst van Jelle en Koos. Die hij ongetwijfeld enorm gemist heeft. JJ verteld je op zijn laatste eenzame dag wat we allemaal gaan doen deze week, en dat gaat interessant worden.

Avengers Endgame

We kregen heel erg veel vragen over wanneer we nou eindelijk de review van Avengers Endgame gingen doen. En het antwoord is: deze week. Jelle en Koos zijn speciaal naar de Thaise versie voor jullie geweest en gaan eens even een hele fijne review bouwen. Dus pak je 3D bril er maar vast bij en ga er maar lekker voor zitten. Want het is Endgame tijd! Heb jij de film al gezien?

E3? E3? E3?

Nee, nee. Je hebt je niet verslapen en het is nog geen juni. Maar de E3 staat al wel bijna voor de deur! We gaan eens even met je doornemen wat we allemaal al weten over de grootse gamingbeurs in LA. Zijn er al leaks? Weten we al hete geruchten? Is GTA 6 al bevestigd? We nemen de E3 met je door! Zin in!

Lekker knutselen met de VR Labo

En we gaan ook nog eens lekker knutselen met de VR Labo set! Pak je lijm, karton en schaar er maar vast bij, want we gaan knutselen! Jelle en Koos zetten iets van een olifant in elkaar. Of misschien iets wat je niet verwacht. Ik zou zeggen, ga lekker kijken! Het wordt weer een mooie week en met jullie erbij moet die week nog veel mooier worden. Stel gerust al je vragen over deze week hieronder in de comments. Opmerkingen mogen daar natuurlijk ook.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch