Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Asia-gekte en Meer

29/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week op Gamekings.tv. De heren zijn inmiddels een aantal dagen in Azië en hebben het naar eigen zeggen opperbest naar hun zin. Daan heeft jullie al verblijd met een aantal toffe items vanuit Taiwan. Deze week gaan de heren herrie schoppen in Thailand. Uiteraard zitten we hier op de redactie in Amsterdam niet stil en gaan we keihard door met het maken van toffe items. Op deze maandag in het grauwe Nederland zit JJ klaar achter zijn desk om jullie te vertellen over wat er zoal komen gaat. Benieuwd? Check dan nu Deze Week bij Gamekings: Asia-gekte en meer!

Items vanuit Azië en nog veel meer!

Deze week staat onder andere het tweede deel van het interview met Vlad Micu op het programma. In het eerste deel van het tweeluik sprak hij over zijn leven als wereldreiziger en zijn ervaringen met de gamesindustrie in Taiwan. In het tweede deel van het interview spreekt hij over zijn even fascinerende ervaringen in het tweede land wat de heren aandoen: Thailand. Hiernaast kunnen jullie zoals gezegd een flink aantal toffe Premium-items verwachten van de hand van Daan, die in Azië voor een week vol zwoegen staat. Uiteraard kunnen jullie deze week ook een aantal Azië Journaals verwachten, alsmede de gebruikelijk items.

Wat vonden jullie tot nu toe van de Gamekings Asia Roadtrip? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: Asia-gekte en meer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch