Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Apex Legends, tribute Dan Houser en Battlefield V Jungle DLC

10/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat gaan die gasten deze week nu op de website zetten? Dat is steevast de grote vraag op de maandag. Je weet het immers maar nooit. Dat ze door Ciara het kantoor niet meer kunnen bereiken en er de komende zeven dagen 2 items online staan. Of dat ze per ongeluk allemaal tegelijk een week vrij hebben genomen. Niks is gelukkig minder waar. De crew heeft gewoon een lekker vol schema met content voor je klaar staan. En zoals altijd worden de Premium Bazen extra verwend. JJ vertelt je hier wat je naast een item over Battlefield V, nog meer kunt verwachten.

We zijn opeens weer into Battlefield V

We gaan deze week dus het een en ander doen met Battlefield. Reden: de nieuwe DLC voor Battlefield, Jungle genaamd, heeft ons weer zin in deze game doen geven. De laatste twee Battlefield’s deden het immers niet helemaal voor ons. Daarom, een review van deze DLC, waarbij we meteen kijken of Battlefield V weer cool is door alle updates en patches. Plus n een item waarin we met elkaar proberen uit te vinden hoe de nieuwe Battlefield er idealiter uit zou moeten gaan zien. Op basis van alles wat we in de eerdere delen zo tof vonden.

Wat kan de reden van Dan Houser’s vertrek zijn geweest?

Ook veel Dan Houser (Rockstar, of moeten we zeggen ex-Rockstar…) de aankomende zeven dagen. Natuurlijk in de Peepshow, waar we vooral naar de impact van dit nieuws kijken. Maar ook in een speciaal research-item waarin JJ, aan de hand van al het materiaal wat online over Dan Houser te vinden is, probeert te ontdekken wat mogelijk de aanleiding kan zijn geweest voor het vertrek van deze geniale developer. En deze items zijn nog maar het begin van een fijne week!

Speciaal voor de Bazige Premium Bazen

Dinsdag: Filmkings

Woensdag: Peepshow

Donderdag: Tribute Dan Houser

Vrijdag: Game of the Week: The Last of Us 2

Zaterdag: Hoe ziet de ideale Battlefield-game er uit?

Zondag:  Ken je deze Nog (Builders & Tycoon editie)

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch