Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Ace Combat 7 & New Super Mario Bros. U Deluxe

14/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Want we zitten nu al in week drie van 2019. De nieuwe releases van games zitten er dan eindelijk aan te komen. Misschien nog niet dé grote knallers van het jaar, maar zeker ook niet de minste titels. Zo gaan wij aan de slag met New Super Mario Bros. U Deluxe, bekijken wij de nieuwe Battle Royale modus van Red Dead Online genaamd ‘Gun Rush’. En blikken wij terug op No Man’s Sky die in de afgelopen tijd flink wat updates heeft gekregen.

Vliegen met Ace Combat 7

Ace Combat 7 komt deze week op uit. Op 18 januari om precies te zijn. Dat leek ons het perfecte moment om er iets leuks mee te gaan doen. Daarom gaan Koos & Jelle samen met een F16 piloot mee vliegen. Dit gaan zij niet in een echte F16 doen. Maar in een vliegtuig die wel veel dingen van een F16 kan nabootsen. Wat veel mensen misschien niet weten is dat Koos & Jelle allebei een opleiding voor piloot hebben gevolgd. Deze hebben ze natuurlijk niet afgemaakt, anders zouden zij nu niet bij Gamekings zitten. Zouden zij na het vliegen van een echte vliegtuig er spijt van hebben dat ze met de opleiding zijn gestopt?

Indiekings & Nerd Culture

Na een korte winterstop komen een aantal rubrieken terug. Onze Indie Games liefhebber en developer Emiel gaat zoals voorheen de pareltjes en ondergewaardeerde Indie Games met jou doornemen in Indiekings. Zie het een beetje als zijn eigen show, waar hij zijn keuzes met jou deelt. Een andere show, of beter gezegd podcast, is natuurlijk Nerd Culture. Boris is terug van vakantie en kan niet wachten om over allerlei verschillend onderwerpen te praten met bijzondere gasten. Deze week staat natuurlijk in het teken van Bitcoin! Nee geintje, het kan niet altijd feest zijn. Deze week komt Tom Six, een Nederlandse filmregisseur die onder andere bekend is van de film ‘The Human Centipede’ langs.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch