Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: World of Warcraft Vanilla en Team Sonic Racing 

20/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa-patsa-de flatsa we hebben weer een nieuwe week met een iets oudere JJ op je beeldscherm. Hij is weer lekker in zijn handjes aan het wrijven want het wordt een spannende week. Een week met World of Warcraft Vanilla en Team Sonic Racing. We gaan daarnaast een paar nieuwe dingen doen! En nou weten we dat sommigen mensen moeite hebben met nieuwe dingen en verandering… Maar we beloven het dat het allemaal heel vet gaat worden.

Voor het eerste Einde van de Week live

We hebben het al uitgebreid besproken, vorige week was de laatste Einde van de week Vrijdag. Dat betekent dat we deze vrijdag voor het eerst van start gaan met Einde van de Week live. Speciaal voor de premium members op de site. Je kunt als premium baas dus live mee praten en discussiëren over het nieuws van de week. Later op de dag komt hij ook online te staan voor iedereen om terug te kijken. Ook gaan we nog wat nieuws doen, we gaan namelijk opnames live streamen. Dit is ook weer voor premium members en je krijgt te zien hoe wij dingen opnemen, wat er wel eens fout gaat en nog veel meer. Dat wordt dus niet schelden en geen neuspeuteren voor de presentatoren.

World of Warcraft Vanilla en Team Sonic Racing

Verder gaan we het natuurlijk ook nog over games hebben, Steven heeft World of Warcraft Vanilla gespeeld en die komt daar hopelijk wat over vertellen. Ook hebben we Team Sonic Racing gespeeld,  Koos en JJ gaan daar een review over maken. En we hebben weer een gloednieuwe Filmkings en Docukings. Er is dus weer genoeg vette content deze week. Veel plezier met kijken!

Heb je nou nog vragen over ons programma deze week? Stel ze dan hieronder in de comments. Opmerkingen mogen natuurlijk ook! Of heb jij een game die we zeker moet checken laat dat dan ook weten.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch