Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: The Division 2 en een nieuw premium adventure

11/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is helaas nog steeds ziek, dus heeft Jelle plaatsgenomen op de bank. Samen met de plant natuurlijk! En beginnen die blaadjes nou weer wat groener te worden? Jelle neemt JJ graag even over en neemt met jullie lekker de week door, en wat een week gaat het weer worden!

Een nieuw premium-adventure!

Aanstaande vrijdag om 12 uur is het feest, op Twitch, of op onze website als je dat wilt natuurlijk. Je vraagt je natuurlijk af, wat is er dan aan de hand? Dan is onze grote reveal stream voor de nieuwe trip! Het nieuwe grote premium-adventure. En daar moet je natuurlijk bij zijn. Jelle wil er nog niet al te veel over weggeven, of toch wel…?

Influencer is dood

Is Enzo Knol overleden?! Nee toch? Nee het gaat hier om ons item op dinsdag met de titel: de influencer is dood. Jelle heeft zo zijn twijfels bij deze stelling. Influencers op Instagram,Youtube en Facebook zijn toch groter dan ooit? En de traditionele media wordt toch nog elke nacht zwetend wakker van de succesvolle influencer? Je gaat het uitgelegd zien worden in ons item, op dinsdag.

The Division 2

The Division 2 is bijna uit! Wij gaan er deze week zo hard mogelijk mee aan de slag in alle vrije uurtjes die we kunnen vinden en uiteraard ga je de game ook deze week in een let’s play vinden. We gaan de game ook spelen in de livestream en dus ook op vrijdag kun je mee genieten van deze game.

En? Heb je een beetje zin in deze week? En mis je JJ al een beetje? Laat ons uiteraard even in de comments weten naar welke items je het meeste uitkijkt en waar je denkt dat ons premium avontuur naar toe zal gaan! Wie weet kan jij het wel juist raden, als Jelle het niet voor die tijd verklapt!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch