Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: de grote releases komen eraan

08/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft ze letterlijk, (nog) niet allemaal op een rijtje deze maandag. Hij heeft een paar uur geslapen en moet eigenlijk nog echt goed bekijken in de mail en op de releaselijsten wat hij jou deze week kan voorschotelen op je favoriete gaming-website. Maar JJ is JJ niet als hij er toch in is geslaagd om jou een goed beeld van de aankomende week te schetsen. Een week die het begin vormt van een hoos aan grote releases. Heel fijn dat Firstlook Festival 2018 daarom achter de rug is en alle presentatoren weer volle bak tijd hebben om games te spelen. Want dat is toch wat ze het liefst doen: gamen. Welkom bij ‘Deze week bij Gamekings: de grote releases komen eraan’.

De grote namen komen eraan

Het gaat nu beginnen, het najaar, de glorietijd voor de gamers. Toegegeven, publishers verspreiden hun games al wat meer over het hele jaar en met name tussen februari en mei komt er nog een groot aantal toppers uit (allemaal bang voor Red Dead Redemption 2). Maar de zware commerciële klappers zitten toch nog steeds in de periode voor de Sint en Kerst. En na Spider-Man, Forza Horizon 4 en FIFA 19 dienen zich deze week alweer twee zwaargewichten aan, in de vorm van Super Mario Party en Call of Duty Black Ops IIII.

Deze week is nog een raadsel

De vraag is dan ook terecht of beide games al deze week te bewonderen zijn op Gamekings.tv. Black Ops IIII launcht pas aanstaande vrijdag en dan kun je dus niet meteen de review online gooien. Is er een andere oplossing? En wat gaan de heren daarnaast aanbieden? Zijn er deze week bijvoorbeeld nog kleine games die releasen, zijn er trips en kunnen we nog een fijne editie van Film- en Techkings uit onze mouw schudden? En wat mogen de Premium Bazen aanschouwen? JJ vertelt het je allemaal haarfijn in ‘Deze week bij Gamekings: de grote releases komen eraan’.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch