Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met de E3 en Detroit: Become Human

21/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dan wel Tweede Pinkstermaandag, maar dat betekent voor de Gamekings redactie niks anders dan een gewone werkdag. Ook vandaag zit JJ voor je klaar om alles wat komen gaat met je door te nemen. Waar zijn we mee bezig? Wat gaan we aankomende week doen? Wat is er Premium? Wat gaan we doen met de E3? JJ neemt het met je door in: Deze Week bij Gamekings met de E3 en Detroit: Become Human.

Vier dagen/nachten vol met toffe persconferentie streams

Ondertussen hoor je dit bijna elke week, maar het is bijna zover! De E3 ligt op de loer. Iedereen is benieuwd wanneer, wat, hoe? Zeker als het gaat om de Gamekings content. Antwoorden op deze vragen geeft JJ je gedeeltelijk vandaag. Maar zoiets als een compleet schema van alle aankomende content komt in de nabije toekomst zeker op de website. Naast alle E3 fun hebben we natuurlijk ook nog games die we bespreken deze week. Zo komt Detroit: Become Human deze week uit en zijn zowel Skate als Kevin hier druk mee bezig. Maar ook komen er reviews van onder andere de games Dragon’s Crown Pro (PS4), Little Nightmares en Hyrule Warriors voor de Switch en ga zo maar door. Ook checken Jelle en Koos deze week de nieuwe Star Wars film Solo, waar je dan uiteraard een item over kan verwachten. Verder komt er weer een nieuwe Techkings en veel meer. Kortom: een week boordevol toffe content zo vlak voor de E3.

JJ dropt wat Battlefield V geruchten

Naast dit alles komt JJ in dit item stiekem ook nog even met wat Battlefield V geruchten. Ik zou zeggen: geniet van deze zonnige Pinkstermaandag. Pak wat lekkers te drinken, ga even lekker in de zon zitten en check: Deze Week bij Gamekings met de E3 en Detroit: Become Human.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch