Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Call of Duty Black Ops 4, Zeus’ Battlegrounds & Soulcalibur VI

15/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat betekent een nieuwe ‘Deze week bij Gamekings’. Helaas is JJ er vandaag niet om jullie in te lichten over wat wij deze week allemaal gaan doen. Hij is namelijk momenteel in Den Haag om een presentatie te houden voor de kansspelautoriteit, beleidsmakers & de gok- en game-industrie over de verweving van gokken en gamen en hoe gamers daar tegen aankijken. Maar gelukkig hebben wij Jelle nog, die het prima kan overnemen.

Heel veel Call of Duty Black Ops 4!

Vorige week vrijdag is Call of Duty Black Ops 4 uitgekomen. Bijna iedereen hier op de redactie is er het afgelopen weekend mee aan de slag gegaan. En zij kunnen natuurlijk niet wachten om hun ongezouten meningen en ervaringen met jullie te delen. Want eerlijk is eerlijk, de laatste paar titels van Call of Duty hebben niet meer het succes kunnen behalen van bijvoorbeeld Modern Warfare of de eerste twee Black Ops. Gaat Black Ops 4 daar verandering in brengen? Hoe dan ook, er staat dus heel veel Call of Duty Black Ops 4 op het programma. Onze Koos is uitgenodigd voor een exclusief persfeestje in Londen. De trip zal deze week online komen. Natuurlijk hebben wij ook een review voor jullie en een discussie waar wij veel dieper duiken in Call of Duty. Daarnaast zullen er ook Let’s Plays komen waar de mannen aan de slag gaan met de nieuwe Battle Royale mode, de Multiplayer en misschien ook Zombies. Over Battle Royale games gesproken, Zeus’ Battlegrounds is een free-to-play Battle Royale game waar je met 100 man tegelijk kan strijden. Uiteraard gaan wij dit ook spelen en bespreken.

Staat er nog iets anders dan Battle Royale games op het programma?

Jazeker! Wat dacht je van Soulcalibur VI en Starlink: Battle for Atlas. Dit en nog veel meer zit eraan te komen. Benieuwd naar wat jij nog meer kan verwachten op de website? Dat komt mooi uit, want Jelle gaat het jou allemaal vertellen in ‘Deze week bij Gamekings: Call of Duty Black Ops 4, Zeus Battleground & Soulcalibur VI’.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch