Menu Premium
Loading...

Devil May Cry 5 Discussie: “Een heerlijk ouderwetse Action-RPG”

06/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja! Eindelijk! Hij is uit! De enige echte Devil May Cry 5. Doet Capcom het dan goed met deze game of laat hij ons eerder huilen? Skate,Koos en Emiel nemen plaats achter de desk om eens te kijken of ze blij worden van dit vijfde deel. Koos is er al bij vanaf het eerste uur maar is na dat eerste uur al gauw afgehaakt, Skate sluit zich daar bij aan al is hij bij deeltje 3 weer verder gegaan. Emiel heeft ook een passie, als hij er over mag vertellen tenminste.

Is deel 5 een nieuwe stap of is het oude glorie herleven?

Bij een game als Devil May Cry 5 is het belangrijk om een goede afweging te maken tussen het laten herbeleven van oude glorie of nieuwe dingen proberen. Skate is van mening dat ze de weegschaal hier goed hebben toegepast. De game bevat het goede van de eerdere delen maar voelt ook nieuw. Koos kan zich hier helemaal in vinden. De game speelt vloeiend en gruwelijk. Al werd hij wel een beetje uit de game gehaald door de Amerikaanse voice-acting..

Een traag begin

De game speelt in het begin behoorlijk traag. Het duurt eventjes voordat het los komt. Iets om je zorgen over te maken? Speelt de game wel zo lekker als eerder delen. Het blijkt dat je in deze Devil May Cry een beetje op gang moet komen. Zodra je missie 8 hebt bereikt speelt het flitsend en snel! De game ademt een heerlijk Japans en over de top sfeertje.

Wat vind jij van de game? Ga je hem spelen? Of laat je deze liever aan je voorbij gaan? Drop even in de comments wat je vind! Mocht je na deze uitgebreide discussie toch nog met vragen zit, drop ze lekker in de comments! Dan geven wij je snel een antwoord!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch