Menu Premium
Loading...

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Review

24/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Boris hebben plaatsgenomen in de studio om het te hebben over een gouwe ouwe in een spiksplinternieuw Wii U-jasje. We hebben het natuurlijk over niks minder dan de Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Review. Zijn Boris en Steven mega enthousiast over deze reboot, of blijven ze liever met een glimlach terugdenken aan de originele release van Deus Ex: Human Revolution? Kom er achter in deze review!

In 2011 kwam Deus Ex: Human Revolution uit en man, man, man wat was dat een klapper zeg. Boris en Steven hadden deze game dan ook beiden in hun eindejaarslijstje staan en zoals we allemaal weten moet een game wel echt een flinke indruk achterlaten om dat voor elkaar te krijgen. Nu, twee jaar later, komt Eidos Montreal met een vernieuwde versie. Dit keer op de Wii U, met mooiere graphics, extra content en Wii U Gamepad ondersteuning. De vraag is natuurlijk, zijn al deze aanpassingen en toevoegingen voldoende om deze game nog een keer te spelen?

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut speelt zich af in de nabije toekomst, waarin bionische aanpassingen aan het menselijk lichaam een vaak voorkomend fenomeen zijn. Aan jou de taak om als Adam Jensen te voorkomen dat duistere machten de controle over de mensheid krijgen. Dit kun je doen op de stealth- of de guns blazing-manier. Steven en Boris hebben hun eigen voorkeur en welke voorkeur dat is, vertellen ze je in deze review.

Ontwikkelaar: Eidos Montreal
Uitgever: Square Enix
Platform: Nintendo Wii U, PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch