Menu Premium
Loading...

Destroy All Humans Review – Kopen, budgetbak of slopen?

29/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan ver terug in de tijd, 15 jaar om precies te zijn. En dan hebben we het over de game Destroy all Humans. Misschien zijn er nog wel mensen die zich deze game kunnen herinneren, of misschien heb je geen idee wat dit voor game is. Dan zijn wij hier voor jou, want Daan en JJ hebben de remake van deze game gespeeld. Vinden zij de remake beter of juist slechter dan het origineel of hebben ze een totaal andere mening over deze game.

Wat is Destroy all Humans voor game?

15 jaar oud is deze game al, de release was destijds op 21 juni 2005, en de game werd toen ook al gemaakt door Black Forest Games. En nu op 28 juli 2020 komt deze game nog een keer uit. Volledig van niks weer opgebouwd naar een remake, maar wat is dit nou voor game. Dit is een action adventure game gebaseerd op van die leuke verhalen over dat de aliens de mensheid komen uitroeien. Jij bent een klein alien mannetje die op de aarde is aangekomen om het DNA van mensen te stelen, omdat het DNA van de aliens is beschadigd. Om dat weer te repareren hebben ze het DNA van de mensheid nodig om te overleven. Door als alien letterlijk in de huid van de mens te kruipen, kun je dichter bij de mensen in de buurt komen om hun DNA te stelen.

Is deze remake een verrijking voor deze game?

Dat is een hele goede vraag. Bij een remake wordt de game natuurlijk helemaal opnieuw gemaakt, en kan je er dus mee doen wart je wilt. In plaats van met een remaster waar je het moet doen met wat je al had. Dus zou je zeggen dat er bij een remake ook wel wat nieuwe gameplay features in zouden moeten zitten, om de game nog interessanter te maken dan dat alles er alleen maar beter uit ziet. Maar of er ook echt nieuwe features in zitten dat moet je zien in deze review van Destroy all Humans.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch