Menu Premium
Loading...

Destiny Review

13/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Ja hoor, daar is die dan; de enige echte Destiny review. Tenminste, daar is het misschien nog een beetje te vroeg voor, want we hebben de game nog maar een weekje in ons bezit, maar we gaan de game vandaag toch uitgebreid voor je bespreken. Jelle en Boris hebben de game de afgelopen week kapot gespeeld en vertellen je vandaag over hun eerste indrukken van deze langverwachte titel van Bungie.

De hele week staat in het teken van Destiny. De langverwachte actie-roleplaying game van Bungie ligt namelijk eindelijk in de winkels. Destiny speelt zich af na de zogenaamde Golden Age. In de Golden Age is er vrede en heeft de mensheid het heelal grotendeels in kaart gebracht met behulp van The Traveler. Als de Aarde wordt aangevallen door een oeroude vijand van The Traveler, wordt de mensheid bijna in zijn geheel van de aarde geveegd. Er zijn niet veel overlevenden, maar degene die er wel zijn, vluchten naar de laatste veilige stad op Aarde. Hier worden de zogenoemde Guardians geboren. Zij proberen niet alleen de stad te verdedigen, maar ook mysteries uit het verleden te ontrafelen.

De grote vraag is natuurlijk: Maakt Destiny de hype waar? Hoe Jelle en Boris hierover denken na een volle week spelen, zie je in deze Destiny Review! Wat is jouw mening over de game?

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Destiny Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch