Menu Premium
Loading...

Destiny E3 2014 Preview

18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is niet de eerste keer dat je Dennis fanatiek hoort praten over de first-person shooter Destiny. Deze nieuwe game van de Amerikaanse studio Bungie komt 9 september uit en de beelden beloven veel goeds.Vanaf de beursvloer in Los Angeles komen Dennis en Jelle op je beeldscherm, vers van een Destiny-presentatie en wat uurtjes gamen speciaal voor de camera gekropen. Check het hier in de Destiny E3 2014 Preview.

Dennis en een schorre Jelle praten je bij over de langverwachte actie-roleplaying game waarin het draait om de periode na de zogenaamde Golden Age, die zich 700 jaar in de toekomst afspeelt. In de Golden Age is er vrede en heeft de mensheid het heelal grotendeels in kaart gebracht door The Traveler. Als de Aarde wordt aangevallen door een oeroude vijand van The Traveller, wordt de mensheid bijna in zijn geheel van de aarde afgeveegd. Er zijn niet veel overlevenden, maar degene die er wel zijn vluchten naar de laatste veilige stad op Aarde. Hier worden de zogenoemde Guardians geboren. Zij proberen niet alleen de stad te verdedigen, maar ook mysteries uit het verleden te ontrafelen. Mocht je dus van mythologische science fiction houden, dan is het zeker even waard om het te checken.

De mannen kijken nu al een tijdje hun ogen uit op de op de E3 2014 en deze titel kunnen ze zeker niet zomaar voorbij lopen. De gamestudio Bungie maakt vanaf 1991 al veel games, waaronder de razend populaire Halo- en Myth-series waar ze al meerdere prijzen voor in de wacht sleepten. Veel vertrouwen hebben we dus zeker in deze grote open wereld game.

Veel mensen kunnen niet langer wachten op Destiny, gezien deze al veel hoge ogen gegooid heeft. Kun jij net als Dennis niet langer wachten? Of laat jij deze titel aan je voorbijgaan? Wat je precies van deze nieuwe game kunt verwachten, check je in de Destiny E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Destiny E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch