Menu Premium
Loading...

Destiny Beta Hands-on

22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf afgelopen donderdag kun je de Destiny beta spelen. Heb je dit nog niet gedaan, dan moet je er snel bij wezen, want de beta is vanaf morgen tot zondag nog beschikbaar. Dennis en David zijn natuurlijk al vanaf donderdag in de weer met de beta-versie van de nieuwste game van de Amerikaanse studio Bungie. Kijk wat David en Dennis over deze beta-versie kwijt willen in de Destiny Beta Hands-on.

In aflevering 6 van Gamekings zag je Dennis losgaan met de Destiny alpha toen hij op bezoek was bij Bungie. Nu hebben we inmiddels met zijn allen kunnen genieten van nieuwe beelden met strakke actie en epische vijanden in de beta-versie van de game. Dennis is behoorlijk verwend bij de Bungie studio en was erg enthousiast. Nu hij de game nog dieper heeft kunnen uitspitten en meerdere classes, levels en gamemodes heeft kunnen spelen, heeft hij een nog beter beeld gekregen van hoe de game zal worden. De studio achter deze game is een bekende naam in de game-industrie, zij zaten namelijk ook achter de Myth-series en natuurlijk ook de wereldberoemde Halo-games. Naast hoge verwachtingen hebben we dus ook vertrouwen in de studio. Je kunt in de story mode wrede monsters ownen, planeten verkennen in een enorme open wereld en je medemens virtueel de pan in hakken in de multiplayer. Dit doe je met jouw hunter, warlock of titan, ieder met zijn eigen speciale skill. Je kunt vervolgens kiezen uit een human, awoken of een exo waar Dennis en David je meer over kunnen vertellen.

Heb je de Destiny beta al ontdekt, wacht je tot 9 september als de game uitkomt of laat je hem totaal aan je voorbijgaan? We zijn benieuwd wat jij van de beta vindt en wat je van de game verwacht. Dennis en David hebben de beta-versie in ieder geval kapot gespeeld, dus check de Destiny Beta Hands-on!

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360
Destiny Beta Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch