Menu Premium
Loading...

Destiny 2 The Witch Queen Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

03/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games as a service. Ze zijn er meer dan genoeg. Maar je kunt ze nooit allemaal spelen. Of je moet insane snel kunnen gamen en over een bovenmenselijke skillset beschikken. Keuzes zijn dus onvermijdelijk. Destiny is een game as a service die bij ons op de redactie goed valt. Destiny 2 houdt ons sinds 2019 bijvoorbeeld heerlijk aan het werk. Logisch daarom dat we uitkeken naar de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 genaamd The Witch Queen. In deze review kijken we of de uitbreiding afdoende wrede content bevat. Hoe steekt het inhoudelijk in elkaar? Hoe vonden wij het achterliggende verhaal en was er genoeg afwisseling ? Je gaat het zien en horen in de review van Destiny 2: The Witch Queen.

De Savathûns Throne World ontdekken in de Destiny 2: The Witch Queen review

Destiny 2 kwam uit in 2019. Vanaf dat moment heeft de basegame op gezette tijden verse content drops gekregen. Zelfs zoveel dat Bungie er voor koos om oude content te verwijderen. Iets wat ze sowieso deden voor The Witch Queen. Dat mag, maar dan moet het wel goed zijn, toch? Slaagt Bungie daarin? En wat doet deze expansie voor nieuws? Je gaat de Savathûns Throne World ontdekken. Is dat vet? Je gaat ook het mysterie ontrafelen hoe de Queen en haar Lucent Hive het Licht hebben gestolen. Klinkt dit als het perfecte verhaal? Is de beste Destiny 2 uitbreiding tot nu toe? Of moet Forsaken toch maar terug komen? Daan en Koos gaan het je vertellen.

Kopen, budgetbak of slopen?

De belangrijkste vraag in onze korte reviews is steevast moet je het kopen, is het voor de budgetbak of toch rijp voor de sloop? Moet je jouw zuurverdiende 40 euro aan The Witch Queen besteden? Of toch maar wat anders spelen? En wat zorgt ervoor dat we het aanraden? Wat verwachten Daan en Koos dat Destiny 2 The Witch Queen nog meer gaat brengen in de aankomende updates? Willen ze überhaupt wel meer of zijn ze er na een lang weekend spelen klaar mee? Je gaat het allemaal zien en horen in de korte review van Destiny 2 The Wtich Queen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch