Menu Premium
Loading...

Destiny 2 The Witch Queen Preview [Fruitblik ‘22]

08/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Destiny 2 The Witch Queen.

Destiny 2 The Witch Queen is de uitbreiding van februari 2022

Soms worden we games as a service spellen een beetje beu. Kost immers zoveel tijd. Je moet keuzes maken. Allemaal spelen kan gewoon niet. Alle presentatoren hebben daarom hun voorkeuren. Een titel die ze of continue spelen of juist even zeer frequent als er een nieuwe Expansie komt. En bij veel van hen betreft het Destiny 2. De game biedt nog steeds een shitload aan content. Zo veel zelfs dat developer Bungie vorig jaar zelfs besloot om wat ‘oud spul’ weg te halen. Nu komt er in februari een grote nieuwe expansion uit. The Witch Queen. En dan zijn met name Koos en Daan er als de kippen bij om er tijd voor in te ruimen.

Gaat deze uitbreiding de andere games van februari weg blazen?

Wat kunnen we verwachten van Destiny 2 The Witch Queen? Gaat het wreed worden. Met een lekkere nieuwe wapens? Kunnen we de uitbreiding überhaupt gelijk spelen? Of moeten we toch eerst terug in Destiny 2 kruipen om ons level te boosten? En hoe zit het met de story van The Witch Queen. Hoe kijken we daar naar? Gaat het zenuwslopend zijn? En wat brengt het nog meer naar de game? Zien de twee veel nieuwe dingen? Gaat dit de titel zijn waar we alle andere games van februari gaan vergeten? Je gaat het zien en horen in het ‘Feb Fruitblik’ item over Destiny 2 The Witch Queen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch