Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Destiny 2: The Witch Queen Premium Review [Fabulous February]

02/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games as a service. Ze zijn er meer dan genoeg. Maar je kunt ze door hun lange houdbaarheid en de vele content niet allemaal spelen. Of je moet echt 25 uur in je dag kunnen stoppen. Keuzes zijn dus onvermijdelijk. Destiny is een game as a service die bij ons op de redactie goed valt. En Destiny 2 houdt ons sinds 2019 prima zoet. daarom keken we uit naar de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 genaamd The Witch Queen. Dit is de Premium Review. Is het wreed om te spelen? Hoe steekt het inhoudelijk in elkaar? Hoe vonden wij het achterliggende verhaal en was er genoeg afwisseling in content die we voorgeschoteld kregen? Je gaat het zien en horen in de Premium review van Destiny 2: The Witch Queen.

Het verhaal van Destiny 2 The Witch Queen

Ongetwijfeld kijken veel fans van Destiny 2 al een behoorlijke tijd uit naar de nieuwe uitbreiding. Daan, Koos en Skate behoren tot die groep. Zijn ze tevreden? Is het verhaal van deze nieuwe DLC wreed? Hoe is het om dan eindelijk in Savathûns Throne World te duiken? Wat brengt The Witch Queen nog meer? de drie heren gaan het er goed over hebben. Want zijn ze tevreden met het eindresultaat? Hoe hebben ze hun speelsessies ervaren? Is dit een waardige DLC? Of is het toch een stuk minder bruut? En hoe zit het verder in elkaar? Is de omgeving vet? Voegt de mogelijkheid om je eigen wapens te creëren met unieke combinaties van mods, shaders en stats, iets toe? Is dat leuk om te doen? Of vergt het te veel tijd en gedoe?

Brengt de DLC genoeg content met zich mee?

De hoofdvraag van de Premium Review is natuurlijk of we de nieuwe uitbreiding aanraden. Kun je dit prima spelen zonder de vorige DLC’s te spelen? En hoe zit het verder in elkaar qua content? Brengt het genoeg nieuwe mogelijkheden met zich mee? Of is het allemaal wat karig? Moet je hier je geld aan uitgeven? In een maand dat er zoveel ander moois te halen valt. Je ziet en hoort het allemaal in de Premium Review van Destiny 2 The Witch Queen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch