Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Shadowkeep – Skate test in Seattle de nieuwe uitbreiding

01/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen weet dat vandaag Destiny 2: Shadowkeep speelbaar is op PC, Xbox One en PlayStation 4. Iedereen weet ook dat Daan en Koos grote Destiny 2-liefhebbers zijn. Skate, zeker ook veel tijd stekende in de game, kreeg echter de mogelijkheid om naar Seattle af te reizen en de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 te gaan spelen. En Skate heeft zelfs een stuk gevlogd! Genoeg om naar uit te kijken dus.

Skate gaat vloggen!

Ja, het is echt zo. Skate heeft gevlogd tijdens zijn reis. Zo brengt hij op zijn eigen manier zijn hotelkamer in beeld. Daarna vertrekt hij om de nieuwe content van Destiny 2 te checken. Alles wordt vastgelegd. Inclusief een gezellige videobomb en heel veel eten en drinken (want Skate bestelt gewoon het duurste wat er is). Maar, Skate gaat natuurlijk vooral uitgebreid in op wat hij gezien en gespeeld heeft tijdens zijn speelsessie in Seattle. Want er is nogal wat te bespreken.

Destiny 2: Shadowkeep voorlopig niet het einde

Dat lijkt voorlopig in ieder geval niet de bedoeling. Want deze uitbreiding is namelijk zeker niet het einde van de content die naar Destiny 2 zal komen. Dit betekent waarschijnlijk ook dat de volgende game nog wel even op zich zal laat wachten. Er komen namelijk nog een paar seizoenen aan, dus content lijkt voorlopig niet het probleem te zijn.

De kans is echter wel groot dat er al wat plannen zijn en dat er misschien al wel aan gewerkt wordt. De fans zullen het, zo lijkt het, voorlopig echter moeten doen met Destiny 2. Maar dat lijkt geen groot probleem te zijn, gezien de content die nog komen gaat. Misschien kom je daar in dit item ook wel meer over te weten. Kijken dus!

Wat verwacht jij van de uitbreiding van Destiny 2? Ben jij al klaar met de game of ga je voorlopig nog wel met Destiny 2 verder? Wat vond jij van de vlog-capaciteiten van Skate? Laat het weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch