Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Destiny 2: Shadowkeep Discussie – “uitbreiding met eindeloos veel content”

11/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 is nu al ruim twee jaar speelbaar en de game is nog steeds enorm populair. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de game nog steeds van content wordt voorzien. Sterker nog, Destiny 3 lijkt verder weg dan ooit. Bungie lijkt zijn tijd te kunnen nemen met de opvolger, want de plannen van Destiny 2 zijn al een tijdje bekend. Onderdeel van deze plannen is Destiny 2: Shadowkeep, de uitbreiding die sinds vorige week speelbaar is op PC, Xbox One en PlayStation 4. Koos, Skate en Daan hebben de uitbreiding gespeeld.

Wat zit er in Destiny 2: Shadowkeep?

Als er een hamvraag is, moet die natuurlijk beantwoord worden. Voor de standard editie van de game worden er onder meer nieuwe missies, quests, gebieden, dungeons en wapens toegevoegd aan de game. Dit klinkt allemaal redelijk standaard voor een uitbreiding, en in principe is het dat ook. Ware het niet dat het behoorlijk uitgebreid is en je met deze nieuwe content voorlopig wel weer een tijdje zoet bent. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nieuwe raid’s toegevoegd aan de game. En, je hoeft de vorige expansions niet eens in je bezig te hebben. Voor de Deluxe edition is er nog wat extra’s. Zo krijgen ze onder meer een rocket launcher, een exclusive Hive-themed Ornament en exclusieve Eris Morn items. Wat wil je nog meer.

Voorlopig dus nog content genoeg

En dat is maar goed ook, want Destiny 3 lijkt voorlopig nog wel een tijdje op zich te laten wachten. Gezien de vele seizoenen die nog gaan volgen en de plannen die Bungie geopenbaard heeft lijkt dit echter geen groot probleem te zijn. Liefhebbers van Destiny 2 lijken met de Shadowkeep uitbreiding en de content die nog gaat volgen voorlopig wel goed te zitten en niet te hoeven vragen om content. Want content is er zoals het er nu naar uitziet meer dan genoeg.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch