Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Shadowkeep: “gaat heel veel verandering brengen”

18/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens deze E3 is er veel nieuws geweest over games. Er is ook veel nieuws voortgebracht over oude games. Destiny 2 heeft veel nieuwe aankondigen en deze gaan Koos en Daan bespreken. Waarom zij? Omdat niemand anders op de redactie zoveel tijd heeft besteed aan Destiny als deze twee. Bekijk de video Destiny 2: Shadowkeep: “gaat heel veel verandering brengen”!

Destiny 2 is voor iedereen

Het grootste nieuws is dat destiny 2 gratis wordt om te spelen. Natuurlijk worden niet alle DLC gratis, want er komt ook binnenkort een nieuwe expansion uit: Destiny 2: Shadowkeep. Voor deze moet je wel dokken. Gelukkig worden grote delen van de DLC van het eerste jaar en kleine deeltjes van daarna wel gratis speelbaar. Daan en Koos vinden dit goed nieuws, want dit gaat vooral leiden tot meer spelers. En hoe meer spelers er zijn, hoe meer mensen de expansion gaan kopen en Bungie meer content kan uitbrengen.

We gaan terug naar de maan

De nieuwste expansion van Destiny 2 bevindt zich op de maan. Voor veteranen van de eerste Destiny is dit bekend terrein, want toen kwam er ook een DLC uit dat plaats nam op de maan. Toch gaat deze uitbreiding veel nieuwe dingen brengen en gaan we nieuwe gebieden op de maan verkennen. Dit is de eerste uitbreiding nadat Bungie los is gekomen van Activision, dus Bungie heeft wel wat te bewijzen met Shadowkeep.

Je kan je character op elk platform spelen

Destiny kondigde op de Google Stadia persconferentie dat het spel gratis zou worden. Een andere grote aankondiging was dat je de save game van je character kan downloaden naar andere platformen om verder te spelen. Als je voornamelijk op de PlayStation 4 speelt, kan je makkelijk de game naar steam importeren om daar met je vrienden te spelen.

Wil je weten wat Koos en Daan van al dit nieuws vinden? kijk het item Destiny 2: Shadowkeep: “gaat heel veel verandering brengen”!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch