Menu Premium
Loading...

Destiny 2 seasons: van Curse of Osiris tot Season of Dawn

26/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo rondt het einde van het jaar domineren de items waarin teruggeblikt wordt op. En ook in dit item is dat, in mindere maten, het geval. Daan en Koos vonden het, met het oog op Season of Dawn, tijd om maar eens door de Destiny 2-seizoenen heen te lopen. Van Curse of Osiris t/m Shadowkeep and beyond. Deze is voor de Destiny 2-fans. Enjoy!

De verschillende Destiny 2 seizoenen

Het begon natuurlijk allemaal met de base game, die op 6 september 2016 gereleased werd. Dit wordt gezien als het eerste seizoen. Daarna volgde acht seizoenen. Curse of Osiris opende het bal op 5 december 2017, waarna Warmind (8 mei 2018) het eerste jaar afsloot. Season of the Outlaw (4 september 2018), Season of the Forge (4 december 2018), Season of the Drifter (5 maart 2019) en Season of Opulence (4 juni 2019) vulden vervolgens het tweede jaar, waarna Season of Undying (1 oktober 2019) het begin was van jaar drie. En als onderdeel van jaar drie gaat het nu dus verder met Season of Dawn. Tussendoor werden natuurlijk grotere uitbreidingen als Forsaken en Shadowkeep nog even uitgebracht. Over content hebben de Destiny 2-liefhebbers in ieder geval niet te klagen.

Saason of Dawn

Vanaf 10 december 2019 is Season of Dawn dus al begonnen en het zal doorlopen t/m 9 maart 2020. Koos en Daan hebben voorlopig nog niet veel tijd gehad om het nieuwe seizoen te checken, maar ze gaan je in dit item wel op de hoogte brengen van de nieuwe dingen die dit seizoen met zich meebrengt. Daarnaast kijken ze ook alvast wat verder vooruit op dat wat na Season of Dawn komen gaat. Wat willen de heren graag zien?

Wat vindt jij tot nu toe van Season of Dawn? Vindt jij de content-aanpak van Destiny 2 goed of zou je graag wat dingen zien veranderen. En zo ja: wat dan? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch