Menu Premium
Loading...

Destiny 2 Review in Progress: Crucible en Campaign

09/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 is hier! De game kwam woensdag 6 september uit, en houdt sindsdien menig gamer dag en nacht bezig. Zo ook Skate en Koos, die met kleine oogjes op de redactie kwamen. Het was de prijs die ze dienden te betalen voor hun nachtelijke avonturen in Destiny 2. Ondanks de vele uren aan speeltijd die beide heren al achter hun kiezen hebben, is het natuurlijk onmogelijk om al een volledig gefundeerd oordeel te vellen. Zodoende zijn Koos en Skate aangeschoven voor een review in progress. De heren gaan in dit item in op de nieuwe campaign die Destiny 2 rijk is. Verder wordt de Crucible-mode uitgebreid onder de loep genomen. Benieuwd naar hun bevindingen? Check dan nu de Destiny 2 Review in Progress: Crucible en Campaign!

“Mensen met OCD kunnen lekker alles afvinken”

Nadat Skate heeft benadrukt niet te pretenderen dat hij de game nu al genoeg heeft gespeeld voor een volledige review, komt hij samen met Koos ter zake. De heren nemen naar goed gebruik alle vernieuwingen en veranderingen door. Ook komt de discussie over de veranderde opzet rondom de shaders in Destiny 2 ter sprake. Binnen de Destiny 2-community heerst er een hoop onvrede omtrent de gang van zaken hieromtrent. Koos geeft aan de klaagzang enigszins te begrijpen, maar somt tegelijkertijd enkele verklaringen op. Ook bespreken de heren de strikes van Destiny 2. De Playstation-versie telt zes stuks, terwijl de XBOX One het met één strike minder moet doen. Koos is van mening dat het tempo van de strikes verbeterd is. Skate sluit zich hier bij aan en merkt op dat het level design nog altijd van een heel hoog niveau is.

Hebben jullie ook zo uitgekeken naar Destiny 2? De game leeft nog altijd ontzettend op de redactie en ook in de media is de hype volledig gaande. Zitten jullie inmiddels al op een respectabel (light)level? Laat je horen in de comments onder deze Destiny 2 Review in Progress: Crucible en Campaign!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch