Menu Premium
Loading...

Destiny 2 Forsaken Review: “Alles wat ik wilde van Bungie en meer!”

11/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week hebben we Skate nog kunnen zien die aan het vloggen was in Bellevue voor het Bungie evenement. Nu Destiny 2: Forsaken al een week uit is, gaan Skate en Koos gezamenlijk terugblikken of ze wel of niet hebben genoten van de nieuwe expansion pack. Aangezien Destiny 2 deze maand gratis te downloaden is voor de PlayStation Plus bezitters, kan de Forsaken expansion de speler toch nog een beetje extra vermaken. Of dat nou aangeraden wordt of juist niet zie je bij de Destiny 2: Forsaken Review: ”

Heeft Bungie de spelers teruggehaald in Destiny 2: Forsaken?

Laten we even terugblikken naar vorige week. Bezitters van PlayStation Plus konden niet blij genoeg zijn, want zij mochten Destiny 2 gratis downloaden. Het was geen geheim dat de game niet geweldig werd ontvangen doordat de game makkelijker zou zijn dan zijn voorganger. Destiny 2: Forsaken kwam in dezelfde maand uit en dat kwam goed uit voor de developers bij Bungie. Op deze manier kunnen ze extra consumenten binnenhalen in de wereld van Destiny 2. Maar nu we een week verder zijn en de heren genoeg tijd hebben kunnen stoppen in de expansion, kunnen zij eindelijk een conclusie trekken. Zorgt deze expansion ervoor dat de Destiny 2 speler terugkomt?

Skate op bezoek bij Bungie

Ook belangrijk was het feit dat Skate die week was afgereisd naar het land van Ome Donald. Natuurlijk niet voor hem, maar omdat hij was uitgenodigd door Bungie. En dus mocht Skate inpakken en op reis gaan naar Bellevue. Eenmaal daar mocht hij flink wat uren aan de slag met de nieuwste expansion van Destiny 2. In Bellevue vertelde Skate dat deze expansion wel een ‘Do or Die’ is voor Destiny 2. Speciaal voor de Premium Bazen die het item hebben gemist, check het hier en kom erachter hoe het eraan toeging tijdens zijn trip naar Bungie in Bellevue!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch