Menu Premium
Loading...

Destiny 2 E3 2017 Preview

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

O jawel. Fucking spannend dit, want de game waar met een van de meest hardcore fan community, komt dit jaar nog uit en onze eigen fanboys David en Koos hebben hem zojuist gespeeld op de E3. Deze is even niet via de IRL, maar de boys hebben hun nabespreking naar de redactie in Amsterdam gestuurd waar JJ en Steven er lekker naar kunnen kijken in de studio. Stiekem is Steven wel een beetje jaloers dat hij de game niet heeft kunnen spelen, maar hij gunt de boys. Zie het in Destiny 2 E3 2017 Preview.

Als fanboy sta je natuurlijk in je broek te pissen van de zenuwen

Destiny 2 is natuurlijk de game waar bijna iedereen naar uitkijkt, maar gaat het geldtrekkende, DLC uitbrengende, verslavende merk alle beloftes waarmaken en een geheel vernieuwd en beter speelbare Destiny aanleveren? Dat weten we natuurlijk nog niet, maar David en Koos hebben in ieder geval een voorproefje van de gameplay gekregen. Of ze hyped zijn of niet moet je maar in de video zien. Ze willen sowieso hun eerste indrukken heel graag met jullie, JJ en Steven delen, want daar zijn ze gamejournalisten voor. Uiteraard willen ze ook schreeuwen, zeiken, doorspelen, grinden, looten en geld aan Bungie geven, want daar zijn ze fanboys voor.

Jawel. Destiny 2 is bijna op de Xbox One en Playstation 4 te spelen, maar het duurt iets langer voor de PC-gamers. Toch is het voor sommige PC plus console bezitters twijfelen of ze de game direct op de console halen, want als ze wat langer wachten, hebben ze een smoothe 60fps experience, die op de consoles niet te zien is.

Wat een heftigheid allemaal. Als fanboy sta je natuurlijk in je broek te pissen van de zenuwen. Als niet echt geïnteresseerde, kan je de fanboys lekker belachelijk maken. Voor ieder wat wils. Of het de verwachtingen waar gaat maken is nog even afwachten, maar we weten dat deze game bij iedereen wat los maakt. Check de eerste indrukken van Koos en David in Destiny 2 E3 2017 Preview.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch