Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Black Armory Review: Is er genoeg content voor de Destiny-veteranen?

03/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie weten hebben we een aantal grote Destiny-fans op de redactie zitten. Koos, Daan en Skate spelen de game sinds de Forsaken-update behoorlijk vaak en hebben daar ook veel plezier bij. Er valt misschien het een en het ander op de franchise aan te merken (te weinig verhaal bijvoorbeeld). En het aantal spelers is online ontegenzeggelijk achteruit gegaan, maar het al knallend levelen in Bungie-space blijft verslavend. In de goede zin van het woord dan. Daarom waren er genoeg vrijwilligers voorhanden om de nieuwe expansie aan een flinke testrit te onderwerpen. Uiteindelijk blijken Daan en Koos de gelukkigen en mogen zij jou, in geuren en kleuren, vertellen wat ze van Destiny 2 Black Armory vinden en of het grinden in de wereld van Bungie nog steeds de moeite waard is.

We mogen eindelijk lekker wapens smeden

Destiny 2 Black Armory luidt een nieuw seizoen in: Season of the Forge. Bungie wil met de uitbreiding een van de meer populaire bezigheden onder de Destiny community nieuw leven inblazen. In Black Armory mag je daarom weer lekker ouderwets eeuwenoude wapens smeden die verloren zijn geraakt in de Gouden Eeuw. De uitbreiding brengt ook een nieuwe vendor met zich mee: ADA-1. Deze exo is een bewaker van oude archieven uit de Gouden Eeuw. Benieuwd of Koos en Daan ook fans zijn van de Gouden Eeuw? Check dan snel de review van Destiny 2 Black Armory.

Er is in deze uitbreiding in ieder geval meer dan genoeg te doen voor de beide heren want Black Armory brengt naast de terugkeer van The Forge ook nieuwe quests, game-modes, crucible maps en zelfs exotics met zich mee. En dat moet toch bij Daan, Koos en de Destiny 2-fans in de smaak vallen. Het antwoord zie je in deze review, gemaakt door twee Destiny-veteranen die het level 600 inmiddels al lang en breed voorbij zijn gestreefd.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch