Menu Premium
Loading...

Desperados 3 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

14/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we met de review van de allernieuwste Desperados game, Desperados 3. Deze game is de derde is de reeks (duh), maar zeker niet de minste. Skate en Jelle zijn er de afgelopen dagen mee aan de slag gegaan en zetten speciaal voor jou een knallende review neer. We houden van woordgrapjes…

Wat is Desperados 3 voor game?

Er zijn vast mensen die dit lezen en denken, wat is Desperados voor spel en wat kan in de game doen? Dat gaan we je dan even haarfijn uitleggen. Desperados is een real-time tactische game die gemaakt wordt door Mimimi Games en uitgebracht is door THQ Nordic. In de game ben je de hele tijd bezig om jouw weg vinden te door een level. De manier waarop je dat doet is door een goede en bij jou passende tactiek te gebruiken. Ben jij een rustige speler die zichzelf door het level werkt met de meest geniale tactieken. Of ben jij de persoon die gewoon er keihard in gaat en zichzelf dwars door het level heen knalt. De keuze is aan jou, alles kan.

Is dit een genre waar je makkelijk instapt?

Het antwoord op die vraag is heel simpel te geven. Ben jij een gamer die rustig de beste strategie bepaalt en die alles stap voor stap uitvoert, dan is dit een prima genre voor jou. Maar als jij liever keihard er in vliegt en niks hebt met strategie en tactiek, dan gaat dit spel een stuk lastiger voor je worden. De frustratie zal je dan om de oren vliegen. Desperados 3 is namelijk gezegend met een uitstekende AI en daardoor behoorlijk pittig. En de wapens hebben maar zeer weinig kogels om te gebruiken. Tactisch inzicht is dus wel handig. Ben je benieuwd of Jelle en Skate dat inzicht hebben? Check dan snel deze review.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch