Menu Premium
Loading...

Dennis’ vakantiegames met EA Sports UFC en Valiant Hearts

20/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is net terug van zijn verre exotische reis naar het altijd warme België en als echte Gamekings-presentator heeft hij natuurlijk in de schaduw gezeten en heerlijk zitten gamen. Hij had nog een hoop titels liggen waar hij door alle E3-drukte en Gamekings Studio nog helemaal geen tijd voor heeft gehad. Dus gaf hij zijn vriendin een boek en pakte hij zijn PS Vita om eens lekker aan de slag te gaan met onder andere Dragon’s Crown. Ben jij nou benieuwd naar wat Dennis nog meer heeft gespeeld? Kijk dan hier het nieuwe item ‘Dennis zijn vakantiegames met UFC en Valiant Hearts’!

Op zijn vakantie heeft hij behalve Dragon’s Crown ook nog een hoop andere games gespeeld. Zoals de titel al aangeeft, is hij aan de slag gegaan met Valiant Hearts, de indie look-a-like game die zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. Ook heeft hij uitgebreid EA Sports UFC gespeeld en toevallig zit naast hem een andere grote UFC-fan van de redactie: Skate the Great. Natuurlijk kan dit maar tot één ding leiden en dat is een uitgebreide en vooral heftige discussie over de kwaliteit van de game. Dennis is ook nog aan de slag gegaan met een game voor zijn Nexus-tablet. Normaal gesproken doet hij dit niet, maar deze game was hem aangeraden door Melle en dus ging hij er toch mee aan de slag. De game in kwestie is Shadowrun Returns en viel meteen al enorm bij Dennis in de smaak.

Dit is het eerste item in een reeks die naar alle waarschijnlijkheid met regelmaat gaat verschijnen. De volgende is Boris, als hij games heeft gespeeld op zijn vakantie, en dan is er nog Jelle die net vertrokken is om wat rust te pakken. Wie hierna aan de beurt is, is nog een mysterie. Niemand minder dan Dennis mag het geheel aftrappen met ‘Dennis’ vakantiegames met EA Sports UFC en Valiant Hearts’!
Dennis' vakantiegames met EA Sports UFC en Valiant Hearts

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch