Menu Premium
Loading...

Dennis en Boris over Wireless Gaming Headsets

06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Headphones op Gamekings.tv? Ja inderdaad. Gamers willen ownen in een game en pakken daarom elk klein voordeeltje mee. Iets wat kan dankzij speciale instellingen in sommige van de headsets. Tegelijkertijd raken headsets in het algemeen ook almaar populairder. Waar je ooit maximaal een tientje uit gaf voor een headphone, is een bedrag van een paar honderd euro inmiddels niet bijzonder meer. Tijd om daar een lichtje op te schijnen. Zullen Dennis en Boris zingend en vrolijk vertellen over hun ervaringen of zitten ze er bij met pijn aan hun oren? Je hoort Dennis en Boris over Wireless Gaming Headsets.

Turtle Beach is een grote naam in de gaming headset scene. Zo werken zij ook samen met een bijvoorbeeld PlayStation, Xbox en Activision. Ze zullen zelfs aanwezig zijn op de E3 doordat zij een speciale headphone maken voor de Xbox One en voor de PlayStation 4. Maar wat maakt deze headsets van bijvoorbeeld Turtle Beach nu speciaal en beter dan gewoon je oortjes in de tv te pluggen? Dat ga je horen van Dennis en Boris.

Maar ongeacht de kwaliteit. Zit jij te wachten op een gaming headset? Het maakt de game ervaring lichtelijk anders, maar maakt dit de game voor jou een vettere ervaring of baal je van die headset op je kop? Het lijkt langzaamaan steeds populairder te worden. Dit ondanks het hoge prijskaartje die vaak toch wel aan deze headsets hangt.

Boris heeft al de nodige ervaring met deze headsets en let daarom ook vooral op de verschillen met zijn oudere versie. Zal hij enthousiast zijn over de veranderingen die doorgevoerd worden om het product beter te maken of baalt hij dat zijn headphones niet van dit kaliber zijn? Daar kom je maar op één manier achter. Hoe? Je checkt Dennis en Boris over Wireless Gaming Headsets.

Dennis en Boris over Wireless Gaming Headsets

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch