Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Death Stranding Premium Review: “Overtreft alle verwachtingen”

07/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd is gekomen. Het moment is daar. De Premium review van Death Stranding. Jelle en Skate zijn de gelukkige en mogen ongeveer 50 minuten lang praten over een misschien wel revolutionaire game. Er gaan in ieder geval uitspraken gedaan worden waarvan veel mensen zowel gelukkig als ongelukkig van zullen worden. Kijk en geniet van de uitgebreide review van deze typische Kojima-game.

Death Stranding: een groot raadsel

En zelfs na het spelen van de game zullen Jelle en Skate nog wel wat vraagtekens hebben. Want wie, voordat de game vanaf 8 november speelbaar is op de PlayStation 4, de game al kan plaatsen verdient een medaille en een onderscheiding. Er zijn tijdens Gamescom en de Tokyo Game Show beelden zat gedropt, maar nog steeds zitten mensen met de mond vol tanden. Of van ongeloof of omdat ze werkelijk waar geen idee hebben wat ze van de game kunnen verwachten. En waarschijnlijk is dit precies wat Kojima wil. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat je in de game veel Monster Energy gaat drinken, Heel veel.

Een meesterwerk van Hideo Kojima?

Als we dan toch iets moeten benoemen wat wel duidelijk is, dan is het dat. En dit komt dan voornamelijk dankzij de beelden die we tijdens Gamescom en de Tokyo Game Show hebben gezien en het item van vorige week waarin Skate aan Koos en Jelle heeft laten zien wat hij tot op dat moment van de game vond. Zo zagen we spectaculaire beelden met betrekking tot de map van de game, weten we dat de game een open wereld heeft en weten we dat het verhaal het belangrijkste onderdeel is van de game. Maar hoe is de gameplay, wat zijn de belangrijkste elementen en hoe lang duurt het om al deze onderdelen te managen? Daar gaan Skate en Jelle je in dit item proberen antwoord op te geven.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch