Menu Premium
Loading...

Death Stranding Premature Review: bij Skate in de studio

01/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Death Stranding: de review. Althans die hadden we hier willen neerzetten. Het embargo is immers verlopen. Maar we testen bij Gamekings games altijd met meerdere personen tegelijk. Omdat, net als in het echt, smaken en meningen verschillen. Wij zoeken een discussie, niet een clean oordeel. Maar om dat te kunnen, moet je wel twee of meer codes hebben. En die hadden we (nog) niet. De ene code die we kregen, was bij Skate terecht gekomen, die hem vervolgens hatsapatsa niet op het Gamekings-, maar op zijn eigen account plaatste. Waardoor niemand er meer bij kon. En dat pikten Jelle en Koos niet. Zij konden niet langer wachten, en gingen ongevraagd bij Skate op bezoek om Death Stranding dan maar bij hem te checken.

Het grote vraagteken Death Stranding

We hebben er inmiddels al zo vaak items over opgenomen en nieuwtjes over geschreven dat je zou zeggen dat we inmiddels wel aardig konden plaatsen wat deze game inhoudt. Maar niets is minder waar. Niemand heeft waarschijnlijk enig idee wat ze van tevoren van deze game kunnen verwachten. En Skate blijkt ook van de ene verbazing in de andere te zijn gevallen.

Death Stranding is een nieuw genre

Dat beweert Kojima tenminste. En geloof het of niet: zo ziet het er ook wel een beetje uit. Want nog nooit is een game zo lastig in te schatten geweest. Het genre heet “strand-game”, what-ever that may be. Verder zien we een weirde mix combat, klimmen en balanceren, survival, koeriertje spelen, story telling en zelfs urineren. Vandaag is de dag dat we gaan beginnen met het oplossen van het grote vraagteken rondom Death Stranding. En dit is het startschot. Want volgende week gaan we nog een groot tweede review item online zetten om nog beter de game te kunnen duiden. Death Stranding is vanaf 8 november speelbaar op de PlayStation 4. Vijf maanden later gaat het spel in 2020 ook nog naar de PC. Dan kun je zelf ook gaan ervaren wat de game nou precies inhoudt. Voor nu moet je het echter doen met dit item. Kijken dus!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch