Menu Premium
Loading...

Deadpool Review

02/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Marvel komt met een nieuwe game, waarin een van hun minder bekende helden centraal staat, namelijk Deadpool. Deadpool is een superheld zonder echte speciale krachten. Ondanks dat checken Steven en Martin of het toch een supergame is geworden. Of de Deadpool game kan voldoen aan de verwachtingen die de Marvel naam veroorzaakt, check je in deze Deadpool Review.

Deadpool is een superheld die voor sommige comiclezers, waaronder Steven, minder interessant is vanwege het feit dat hij geen echte superkrachten heeft. De kracht achter de Deadpool-comics was echter zijn humor. Van de vele seksistische grappen tot aan oprechte genialiteit was het altijd lachen, gieren, brullen om de Deadpool-comics. Ook in de game zitten de nodige grappen verwerkt, niet alleen tijdens cutscenes, maar ook tijdens het spelen. Er zijn veel andere games die heel grappig proberen over te komen, maar dit heeft vaker een slechte invloed op de game dan een goede. De vraag is of Deadpool ons wel kan laten lachen.

Verder zit de game vol keiharde hack and slash actie met verschillende zwaarden en hamers. Ook kun je je vijanden door hun kop schieten, terwijl Deadpool hen volledig de grond in boort met zijn opmerkingen. Naast Deadpool zelf kom je verschillende andere Marvel helden tegen in de game, waaronder Wolverine, Cable, Rogue en je grote vijand in de game: Mister Sinister.

Kunnen we met Deadpool een keer echt lachen in een game? Of hadden de ontwikkelaars het beter bij een keiharde actie game kunnen laten? Je hoort het van Steven en Martin in de Deadpool Review.

Ontwikkelaar: High Moon Studios
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Deadpool Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch