Menu Premium
Loading...

Deadpool Hands-on

08/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

High Moon Studios, de ontwikkelaar van de laatste Transformer games, heeft Deadpool, een minder bekende held uit het Marvel universum, zijn eigen game gegeven. Skate en Pascal vertellen in de Deadpool hands-on of deze antiheld tot zijn recht komt in een game, of dat hij beter in de comics had kunnen blijven.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat we Deadpool meemaken buiten de comics. Deadpool is al eerder verschenen in de X-Men cartoons, de eerste Wolverine film en je hebt hem al redelijk vaak kunnen zien langskomen in andere Marvel games. Maar nu speelt de man dus eindelijk de hoofdrol in zijn eigen game en kan jij dus lekker gaan hack & slashen met de rode actieheld.

Het eerste wat opvalt bij het zien van de trailers en bij het spelen van de game is dat Deadpool een game is, die zichzelf allesbehalve serieus neemt. Over de top actie gepaard met hilarische cutscènes zetten gelijk de toon en dat belooft een hoop speelplezier op te gaan leveren.

Deadpool heeft net als Wolverine meegedaan aan Project X experiment. Dit geeft de held dus ongeveer dezelfde krachten als de man in de gele spandex. De gameplay bestaat dus dan ook uit een hoop gezwaai met je zwaarden, maar ook uit een flinke dosis schiet en stealth actie. De game werkt verder met een skilltree, die naar eigen voorkeur kunnen worden ingevuld. Eigenlijk alles wat je van een hack & slash game gewend bent.

Het verhaal van de game is recht door zee. Je moet een corrupte TV-baas omleggen die er een redelijk afwijkende smaak van televisie op na houdt. Gepaard met de toch al niet zo dikke verhaallijn, kun je dus ook genieten van de vele absurde uitspraken en cutscenes van Deadpool. Of de game in de smaak valt bij Skate en Pascal, zie je in de Deadpool Preview.

Ontwikkelaar: High Moon Studios
Uitgever: Activision
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Deadpool Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch