Menu Premium
Loading...

Dead Space 3 Review

05/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begonnen als een doodgewone hardwerkende man, is Isaac inmiddels uitgegroeid tot de kenner als het gaat om vernietiging van de Markers en Necromorphs. Nu gaat hij na deel één en twee wederom het gevecht aan met dit enge gespuis. Deze keer krijgt hij hulp, maar of hij daar blij van moet worden, is nog maar de vraag. Hoe goed de game is geworden na de ‘commerciële’ verandering, hoor je in de Dead Space 3 review.

Dead Space heeft zijn charme gekregen als duistere game waar elke kogel telt en niet verspild mag worden. Deeltje drie is wat commerciëler en het grinden en de klamme handjes zijn wat minder aanwezig. Dat neemt niet weg dat dit nog altijd een bijzonder freaky game is. Jelle gaf al aan dat hij immens hoge verwachtingen had vooraf en dat het hoe dan ook moeilijk zou worden voor de game om aan deze verwachting te voldoen.

In Dead Space 3 kun je co-op gamen en krijg je hulp van John Garver. Als tweetal blijft het verhaal grotendeels hetzelfde, maar de cinematics worden natuurlijk wel wat aangepast. Iets wat niet vergeten mag worden is dat deze co-op anders is dan je gewend bent van andere co-op games. Je speelt dan wel samen, maar een kleine bijkomstigheid is dat jij, of je co-op partner in crime, in de game zo gek als een deur is. Speel jij namelijk als John Garver, dan krijg je te maken met hallucinaties en mental breakdowns!

Natuurlijk is er nog veel meer te bespreken over Dead Space. Daar zullen Skate en Jelle je alles over vertellen. De grote vraag blijft natuurlijk of Dead Space 3 in de buurt is gekomen van de verwachtingen van die-hard fan Jelle. Of dat zo is, zie je in de Dead Space 3 review.Dead Space 3 Review

Ontwikkelaar: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch