Menu Premium
Loading...

Dead Space 3 Democheck

26/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Slapeloze nachten hebben we ervan gehad: Dead Space 1 en 2. Maar terwijl de trauma’s nog altijd in ons achterhoofd aan het huishouden zijn, komt er bijna een vervolg op al onze nachtmerries. Of de trauma’s aangevuld worden door wrede nieuwe monsters, creepy sferen en ijzige kills is nog de vraag. Simon en Skate hebben in ieder geval hun nachtrust op het spel gezet en zijn in de nieuwe wereld van de Dead Space demo gestapt om te kijken of deze net zo wreed is als zijn voorgangers. Wat ze er van vinden, check je in de Dead Space 3 Democheck.

Het is nog altijd vers voor de geest te halen: die donkere ruimtes waarin je aan het rondlopen was, de enge sfeer en beangstigende geluiden. Maar alsof dat nog niet genoeg was, kreeg je ook nog te maken met die monsters die overal en nergens vandaan leken te komen op manieren en plekken waar je het niet verwachtte. Aan dat alles lijkt toch wat verandering te komen. Dan gaat het natuurlijk niet over de monsters, want die creepy fuckers komen nog overal tevoorschijn. De wereld om je heen zal echter wel veranderen. Die benauwde ruimtes zijn vervangen voor bergen sneeuw en open landschappen. Het is niet langer opgesloten zitten in kleine ruimtes, want je gaat in Dead Space 3 dus ook naar buiten. Maar dit betekent niet dat je veilig bent en van grote afstanden kunt schieten. De sneeuw ligt er natuurlijk niet zomaar. Nee, het sneeuwt bijzonder veel in Dead Space 3. Zo veel zelfs dat je maar een beperkte afstand kunt zien. Deze geslotenheid in de openheid bezorgt jou als gamer misschien de nodige hartkloppingen die in de eerste twee delen zo vaak aanwezig waren.

Natuurlijk is dit nog maar de demo, maar vaak is dat een goede indicator van het uiteindelijke resultaat. Als jij wil weten hoe de demo is, check je snel de Dead Space 3 Democheck waarin Simon en Skate jou er alles over gaan vertellen.

Dead Space 3 Democheck

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch