Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3 Review

12/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Dead Rising 3 is eindelijk uit (niet in Nederland overigens), maar toch hebben wij hem! Wie niet bekend is met de serie heeft waarschijnlijk de Xbox 360 classic Dead Rising gemist. Een game waarin je in een groot winkelcentrum zit, die gevuld is met hordes zombies, zoals in de horrorklassieker Dawn of the Dead van Romero. In de game kon je deze zombies op elke denkbare wijze omleggen. Natuurlijk boden de winkels om je heen genoeg opties. Zo kon je met een grasmaaier over de zombies heen gaan of een legohoofd op hun hoofd zetten. Na een iets minder deel twee, is het nu tijd voor Dead Rising 3. Boris en Dennis hebben zich een weg gehakt door de redactie om de game te reviewen. Of dat het allemaal waard was, zie je in de Dead Rising 3 review.

Dead Rising 3 is een van de games voor de nieuwe Xbox One. En niet zomaar een van de games, misschien is het wel dé launchgame. Zombies en zombiegames zijn erg populair vandaag de dag, het is daarom ook niet zo gek dat Dead Rising 3 grote aandacht krijgt. De gameserie is zelfs zo populair dat Microsoft deze zombieserie heeft overgekocht, zodat het derde deel exclusief uitkomt voor de Xbox One.

Zoals je begrijpt is dit dus een belangrijke titel voor de Xbox One. Boris is groot liefhebber van het eerste deel in de Dead Rising-serie. Hij is dan ook erg benieuwd hoe dit derde deel uitpakt op de Xbox One. Je ziet het allemaal in de review van Dead Rising 3!

Ontwikkelaar: Capcom Vancouver
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch