Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3 Gamescom 2013 Preview

25/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dennis hebben het over een van de tofste games op de Gamescom 2013: Dead Rising 3. Als je bekend bent met Gamekings.tv, dan weet je uit eerdere items dat de mannen onwijs fan zijn van alles wat met zombies, en ondoden in het algemeen, te maken heeft. Deze sandbox-game is daarop absoluut geen uitzondering. Check het in de Dead Rising 3 Gamescom 2013 preview.

Brute kills met een flinke portie zwarte humor is waar het in Dead Rising 3 om draait. Zoals we al gewend zijn uit eerdere versies van deze franchise zijn er voldoende wapens om een flinke portie zombiebloed over je scherm te laten spetteren. Nieuw in Dead Rising 3 is de mogelijkheid om naast wapens ook voertuigen te combineren, zodat je de meest belachelijke en bijzonder effectieve moordwapens kunt maken. Naast voertuigen kun je nu ook voedsel combineren om speciale krachten te verwerven, terwijl je in het wildeweg zombies afslacht.

De wereld van Dead Rising 3 is groter dan die van de vorige versies samen, en tot de nok toe volgestampt met zombies. De zombies in Dead Rising 3 zijn niet de reguliere hersendode kanibalen die we kennen, maar een nieuwe generatie die net als jij wapens kan hanteren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je aanvallers op het verkeerde been te zetten door het gebruik van je Xbox One Kinect, en geluid en licht in de gamewereld. Als je tactisch te werk gaat, kun je in een klap een complete horde uitvagen met een van je wapens of vallen.

Elk deel van de zombies kan afgehakt en gesloopt worden, zodat het een uitdaging wordt om jezelf zo creatief en gruwelijk mogelijk van je belagers te ontdoen. Boris en Dennis hebben er in ieder geval zin in, en dat is begrijpelijk.

Ontwikkelaar: Capcom Vancouver
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
Dead Rising 3 Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch