Menu Premium
Loading...

Dead Island: Riptide Review

09/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een mindblowing trailer voor de eerste Dead Island sloeg de game in als een bom. Maar al snel na de impact bleek de game niet zo sterk als men had verwacht. Voor velen was de trailer dan ook niets meer dan een publiciteitsstunt. Uiteindelijk kan Deep Silver met een tevreden blik terugkijken op de game. Kan het vervolg Dead Island: Riptide dezelfde indruk maken? Dat zie je in de Dead Island: Riptide Review.

Zombies op een tropisch eiland. Van een luxe villa met alles erop en eraan, naar de strijd om te overleven. In de allereerste Dead Island maakte je het mee. Als speler was je niet alleen omringd door een zee. De game zelf bevatte namelijk ook een zee aan bugs. Voor veel spelers was dat dan ook een heikel punt als ze terugkijken op het eerste deel. Je mag aannemen dat het qua bugs in het tweede deel beter zal gaan, maar is dat ook het geval?

Het verhaal is in grote lijnen hetzelfde als het vorige deel. Je bent ontsnapt van het eiland, om via via alsnog op een ander eiland te belanden. Alsof een donderslag niet twee keer op dezelfde plek inslaat, zitten ook daar natuurlijk zombies. En veel ook. Aan jou om de zombies te beroven van hun, tja leven is misschien niet de goede woordkeuze. Je berooft ze ook van geld. Het is natuurlijk een bekend gegeven dat zombies veel geld hebben, aangezien ze toch geen eten kopen. Zo moeten de makers in ieder geval gedacht hebben, want geld hebben ze in overvloed.

Om de zombies te ontdoen van hun geld en te overleven, heb je wapens nodig. Bijna alles is als wapen te gebruiken in Dead Island: Riptide. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er zombies mee slachten. Vind je jouw wapens niet goed genoeg? Dan ga je ze upgraden. JJ en Pascal durven we voorlopig in ieder geval niets in hun handen te geven na hun Dead Island ervaringen. Nadat de studio leeg is van alle voorwerpen, zijn ze er helemaal klaar voor om jou alles te vertellen over hun overlevingsstrijd op een tropisch eiland in de Dead Island: Riptide Review.

Ontwikkelaar: Techland
Uitgever: Deep Silver
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Dead Island: Riptide Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch