Menu Premium
Loading...

Dead Island 2 E3 2014 Preview

22/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombies zijn hot in films, boeken en natuurlijk games. Daarom kon je ook op voldoende aandacht voor de lopende doden rekenen op de E3 2014. Deep Silver stond er ook met hun vervolg op Dead Island en Dead Island: Riptide, dus Jelle en Boris hebben speciaal voor jou een Dead Island 2 E3 2014 Preview!

De demo van Dead Island 2 was nog niet speelbaar, maar Boris heeft hem wel uitgebreid kunnen zien op de E3 2014. De game schijnt in ieder geval stukken beter te worden dan de vorige delen, die niet zo geweldig waren als gehoopt. Als we de trailer mogen geloven, lijkt het in ieder geval een lichtere kant op te gaan met het zombiegenre. Nu hebben we ons met Dead Island al eerder gebrand aan de trailer, de trailer voor het eerste deel was tenslotte ook briljant, dus we kunnen er misschien niet al te veel waarde aan hechten.

De mensen van Deep Silver hebben in ieder geval heel veel liefde voor het genre en dat proberen ze dan ook vooral naar voren te brengen in hun game. Natuurlijk hebben ze ook bij de buren gekeken om te zien wat zij met zombiegames doen en je zal dus een aantal dingen kunnen herkennen uit bijvoorbeeld de Dead Rising serie. Zoals het spreekwoord al zegt: Beter goed gejat, dan slecht bedacht. Waar andere games vaak over mensen gaan die de apocalyps niet zo tof vinden, gaat het hier juist over overlevers wiens leven erop vooruit is gegaan sinds de zombieplaag is losgebroken. En dat zorgt voor amusante verhalen om eens flink wat zombie hak- en breekwerk aan op te hangen.

Boris kwam in ieder geval goed gehumeurd terug van een vroege demonstratie. Vond jij de vorige delen van Dead Island super tof of hoop je juist dat dit deel je eindelijk wegblaast? Kijk dan snel deze Dead Island 2 E3 2014 Preview!

Ontwikkelaar: Yager
Uitgever: Deep Silver
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
Dead Island 2 E3 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch