Menu Premium
Loading...

Dead Cells Early Access Review

04/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft Emiel een tijdje moeten pushen, maar heeft hem toch zover gekregen om Dead Cells uit te proberen. Nu beide heren los zijn gegaan met de game, is het tijd voor de Dead Cells Early Access Review!

Waarom pikte Emiel de game niet meteen op?

Steven heeft Emiel aardig onder druk moeten zetten om met Dead Cells aan de slag te gaan. Niet dat Emiel de game niet interessant vond, maar bij gebrek aan tijd mis je soms wel eens een potentieel pareltje. Daarnaast bevindt de game zich nog in een Early Access stadium, waardoor Emiel liever even zou wachten. Uiteindelijk moest hij er toch aan geloven. Het was namelijk niet alleen Steven die aandrong dat de game echt de moeite waard is, want ook binnen Emiel z’n vriendengroep kwam Dead Cells steeds meer ter sprake. Eind goed al goed, want Emiel heeft geen spijt van zijn tijd met de game…of toch wel?

Roguelike Metroidvania action-platformer (tja, vakjargon)

In deze Roguelike Metroidvania action-platformer, voor het gemak door de game zelf Roguevania genoemd, baan je je een weg door een kasteel. Je hebt een shitload aan wapens tot je beschikking, die je kunt toewijzen aan je primary of secondary weapon slot. Door de vele verschillende combinaties van wapens is er altijd een andere manier om de vijand te lijf te gaan, maar gemakkelijk zal het niet zijn. Deze game is namelijk onvergeeflijk: levens zijn schaars en vijanden zijn genadeloos, dus verwacht dat het even duurt voordat je alles en iedereen met gemak afslacht. Doordat de game nog in Early Access is, mag je ook meer content verwachten. De makers, Motion Twin, hebben al aangegeven dat de hoeveelheid content bij launch verdubbeld zal zijn.

Check dus snel de Dead Cells Early Access Review om te horen wat Steven en Emiel van de game vinden! Laat daarnaast in de comments natuurlijk even weten wat jij van de game vindt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch