Menu Premium
Loading...

De Wii U line-up op Firstlook 2012

03/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komend weekend is het zo ver, Firstlook 2012 gaat los in de Jaarbeurs te Utrecht. Dus vandaag worden de laatste grote onthullingen gedaan in het allerlaatste Firstlook journaal van 2012. Zo maken we de Wii U line-up op Firstlook 2012 bekend en daar zitten een flink aantal toppers tussen.

Wees niet getreurd, want je gaat nog een heleboel horen over Firstlook. Zo staat aankomende Einde van Week Vrijdag helemaal in het teken van Firstlook en wordt deze opgenomen vanaf de (nog opbouwende) beursvloer. Zoals je van ons gewend bent, doen we natuurlijk ook verslag van het evenement zelf. Dus als je er niet bij bent, houd komend weekend vooral de website in de gaten.

In deze aflevering worden er maar liefst tien titels genoemd voor de Wii U die aanwezig zijn op Firstlook 2012. Om alvast een tipje van de sluier te doen, onder andere New Super Mario Bros. U is aanwezig. Ook de 3DS line-up is bekend en deze bevat titels als Luigi’s Mansion: Dark Moon, Professor Layton and the Miracle Mask en Pok√©mon Black and White Versions 2. Voor meer Wii U games moet je natuurlijk even het item checken.

Daarnaast zijn er ook dit jaar de allernieuwste Gamekings t-shirts en caps. Wees er wel vroeg bij, want uit ervaring weten we dat deze als warme broodjes over de toonbank gaan op de Gamekings stand.

Asus komt met een aantal toffe giveaways. Iedereen bij de Asus booth krijgt een sleuteltje die misschien wel past op het slot van een van de kluizen die daar staan. Zo kun je toffe videokaarten, headsets of moederborden winnen, dus het is je tijd meer dan waard om daar even langs te gaan.

Er zullen de komende dagen nog een aantal nieuwtjes over Firstlook 2012 voorbij komen. Aangezien dit het laatste Firstlook journaal is, kun je nu het beste www.firstlookevent.nl in de gaten houden voor het laatste nieuws. Je vindt daar ook een programma van beide dagen zodat je mooi kunt inplannen welke games je wilt zien. Of houd gewoon Gamekings.tv in de gaten, dan weet je dat je niks hoeft te missen van Firstlook 2012.

De Wii U lineup op Firstlook 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch