Menu Premium
Loading...

De week van Gamekings: Shelly en Koos praten je bij

31/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, maar niet zomaar een week. Deze week is er een nieuwe lading frisse stagiaires hier op de redactie. Maar nog veel belangrijker is dat Shelly vaker op de redactie te zien zal zijn.En dat betekent dat Shelly vaker op jullie beeldscherm te vinden is. Dit betekent niet alleen een hoop gezelligheid, maar ook veel meer videocontent voor jullie. Dankzij dit heugelijke nieuws trakteren we jullie op een hoop premiumitems voor alle premium-bazen. Koos en Shelly vertellen alles over de items die we deze week dankzij jullie steun gemaakt hebben in de week van Gamekings: Shelly en Koos praten je bij.

Shelly versus de nieuwe stagiares, en Koos keert terug naar een oude liefde

De Gamekings-machine stoomt door om voor jullie steeds meer premium-items te maken en deze week hebben we weer een bomvol Premium programma voor jullie. Zo zijn Koos en Daan terug gegaan naar de wereld van Runescape om daar de nieuwe stad Menaphos te checken. Koos ging naar Menaphos, maar JJ ging naar de Nederlandse gamestudio Abbey Games en heeft daar de hele studio bekeken. Zoals jullie wel weten zijn Shelly en Skate vaak aan het streamen en zij vertellen deze week beiden wat hun top 5 streamgames zijn.

Niet alleen het programma van deze week wordt besproken, ook hebben Koos en Shelly het over een pakketje wat eindelijk binnen is. Op de redactie gaat het er al dagen over maar het is eindelijk binnen, de nieuwe Gamekings-caps. We kunnen hem nog niet laten zien, maar hij is retro, nieuw, classy en nog veel meer! Het is eigenlijk alles wat je op je hoofd wilt hebben en zeker de nummer 1 reden om je Premium korting te gebruiken. Shelly en Koos vertellen jullie alles over de nieuwe cap, over de nieuwe stagaires en verder gaat het ook over jullie waanzinnige support die deze items mogelijk maken. Kortom genoeg te beleven in de week van Gamekings: Shelly en Koos praten je bij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch