Menu Premium
Loading...

De Week van Gamekings: Najaarsdrukte en Filmkings Update

18/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit weer klaar om de Gamekings-community in te lichten over wat er deze week zoal op het programma staat. Firstlook Festival komt steeds dichterbij. Op de redactie is dit te merken aan de steeds langere en drukkere werkdagen. Niettemin blijven we ook op Gamekings.tv doorknallen met het maken van toffe content. Aankomende week komen zowel de Premiumbazen als de reguliere bezoeker van Gamekings.tv prima aan hun trekken. Zo hebben we weer meerdere previews en reviews voor jullie in petto. Check hoe JJ een tipje van de sluiter oplicht in deze De Week van Gamekings: Najaarsdrukte en Filmkings Update.

Het wordt drukker en drukker

Deze De Week van Gamekings wordt door JJ afgetrapt met een kleine klaagzang. De najaarsdrukte zorgt ervoor dat we keuzes zullen moeten gaan maken wat betreft de hoeveelheid aan content. Zoals JJ aangeeft is het tegenwoordig moeilijk om alle games evenveel aandacht te geven. Duidelijk is in ieder geval dat de concentratie vanuit de industrie op de wintermaanden, voor contentmakers steeds problematischer wordt. Zoals je van JJ gewend bent neemt hij op eigen wijze de week door. Ook komt hij met een update over de staat van Filmkings. Zoals sommigen misschien wel gemerkt hebben, is de rubriek al een aantal weken uit beeld. David zit niet langer vast op de redactie, waardoor we even in dubio zijn over wie er verantwoordelijk wordt voor het wekelijks terugkerende item. Verder denken we ook na over een verandering van het format. We zijn voornemens het item in stand te houden op Gamekings.tv, dus niet getreurd!

Wat is jullie mening over de grote concentratie van games in het najaar? Ben je blij dat de wintermaanden gevuld worden met een hoop goede games, of zie jij liever wat meer spreiding? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: Najaarsdrukte en Filmkings Update!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch