Menu Premium
Loading...

De week van Gamekings: Koos en Jelle nemen de leiding

24/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Premiumbazen assemble!!!! Jawel, Jawel. Er komt weer een heleboel content jullie richting op. Uiteraard is dit allemaal door jullie mogelijk gemaakt, want jullie support zorgt ervoor dat we niet alleen meer content kunnen maken, maar ook meer verdieping kunnen bieden. Onze dank is groot en dat laten wij graag blijken met extra veel content. JJ is lekker op vakantie, dus lichten Jelle en Koos je in over wat je deze week op de site kan verwachten in De week van Gamekings: Koos en Jelle nemen de leiding.

When life gives you komkommertijd, make komkommersalade voor bij de barbecue

Je hebt het goed gelezen. Deze week hebben Jelle en Koos de leiding op de redactie. De kans is groot dat je denkt: “Als dat maar goed gaat”, maar maak de niet druk. Het duo is hard aan het werk om ervoor te zorgen dat er de hele week toffe items voor je klaar staan. Het duo deinst niet terug van een saaie komkommertijd. Nee, ze maken er een spannende, frisse komkommersalade voor bij de Barbecuetijd van. JJ heeft vorige week al een heleboel verklapt over wat je te zien gaat krijgen, maar Jelle en Koos verfrissen je geheugen nog even met een paar updates. Koos gaat namelijk op pad om te racen en Skate gaat naar het buitenland om een nieuwe RTS game uit te checken.

Yes, yes. Jullie tonen zoveel liefde met de support en die willen wij teruggeven in de vorm van vette content. Sterker nog, als je zelf vette ideeën voor items hebt, laat het ons weten in de comment. We staan altijd open voor goede ideeën en helemaal als ze van Premiumbazen komen. Als je benieuwd bent naar de items van komende week, of als je gewoon wil komen hangen met de mannen, dan heb je geluk, want Koos en Jelle zitten er klaar voor om in De week van Gamekings: Koos en Jelle nemen de leiding.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch